Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την υπηρεσία πόρτα-πόρτα των ΕΛΤΑ Courier και έρχονται στον χώρο σας. Οι πίνακες αμπαλάρονται με φούσκα ‘bubbles’ και χαρτόνι οντουλέ.

Την ημέρα που παραδίδουμε την παραγγελία σας στην courier λαμβάνετε μήνυμα με τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας. Τα έργα συσκευάζονται με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Για παραγγελίες πολλών τεμαχίων η αποστολή τους πραγματοποιείται  με ξυλοκιβώτιο κατόπιν συνεννόησης.  

Λόγω των περιορισμένων ταχυδρομικών υπηρεσιών, τα μεγάλα μεγέθη (μεγάλη πλευρά μεγαλύτερη από 150 εκατοστά) εκτελούνται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα με μεταφορική εταιρία και τα παραλαμβάνετε από το χώρο της μεταφορικής εταιρίας.

Για αποστολές προϊόντων από την κατηγορία Διακοσμητικά έργα τέχνης-Γλυπτά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Τα μεγάλα και βαριά αντικείμενα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία και η παραλαβή τους γίνεται από το χώρο της μεταφορικής εταιρίας. Εαν επιθυμήτε παράδοση στο χώρο σας (κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μεταφορών) θα υπάρχει χρέωση από τη μεταφορική εταιρία προς τον χώρο σας.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ενός έργου εκτός Ελλάδος.

Μπορεί επίσης να αποσταλεί ως πίνακας ή ως ρολό.

Δεν παραδίδουμε ποτέ σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Πίνακες ζωγραφικής και μοντέρνα διακοσμητικά έργα τέχνης. Στην Arting, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στόχος μας δεν είναι απλώς να αναπαράγουμε τέχνη, στην Arting δημιουργούμε.

ΓΕΜΗ: 012250546000

NEWSLETTER

Newsletters

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πίνακες Ζωγραφικής Θεσσαλονίκη | Arting

Προφήτη Ηλία 10, 55535, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

+30 2310 330 230

+30 6944 504 495

info@arting.gr

www.arting.gr