Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Λόγω των περιορισμένων ταχυδρομικών υπηρεσιών, τα μεγάλα μεγέθη (μεγάλη πλευρά μεγαλύτερη από 150 εκατοστά) εκτελούνται με διαφορετικό τρόπο κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία Arting.

Η παραγγελία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με αποστολή e-mail είτε τηλεφωνικά στο 2310330230.

Η τεχνική της επιζωγράφισης γίνεται από εμάς, από συνεργάτες ζωγράφους και αγιογράφους. Για την επιζωγράφιση χρησιμοποιείται μικτή τεχνική πινέλου, σπάτουλας και υλικών ζωγραφικής στη μεγαλύτερη επιφάνεια του έργου, έτσι ώστε να αποκτά εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη τεχνική  χαρίζει ανάγλυφη υφή και κάνει τον πίνακα πιο ζωντανό.

Δεδομένου της καλλιτεχνικής παρέμβασης μέσω της επιζωγράφισης πάνω σε εκτυπωμένο καμβά υπάρχει το ενδεχόμενο μικρής απόκλισης από τα αρχικά χρώματα.

Με την επιζωγράφιση υπάρχει πιθανότητα μικρής παραποίησης του αρχικού θέματος.

Στα αφηρημένα - Abstract ενδέχεται η παραποίηση να είναι μεγαλύτερη λόγω της ιδιαιτερότητας που έχουν τα συγκεκριμένα θέματα.

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: αντικαταβολή με την παράδοση, μέσω τραπεζικής κατάθεσης, μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα ακόλουθα: Για την εκτύπωση βαμβακερός καμβάς και μελάνια της εταιρίας Agfa μη τοξικά και άοσμα. Τα ξύλα για τα τελάρα είναι από μασίφ πεύκο και αγιούζ, διάφορων διατομών ανάλογα με το μέγεθος του πίνακα.

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου, στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την υπηρεσία πόρτα-πόρτα των ΕΛΤΑ Courier και έρχονται στον χώρο σας. Οι πίνακες αμπαλάρονται με φούσκα ‘bubbles’ και χαρτόνι οντουλέ. Την ημέρα που παραδίδουμε την παραγγελία σας στην courier λαμβάνετε μήνυμα με τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας. Τα έργα συσκευάζονται με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Για παραγγελίες πολλών τεμαχίων η αποστολή τους πραγματοποιείται με ξυλοκιβώτιο κατόπιν συνεννόησης.

Η αποστολή της κάθε παραγγελίας πραγματοποιείται ανάλογα με τον τύπο του έργου. Για απλές μορφές πίνακα, δηλαδή εκτύπωση και βερνίκι προστασίας χρωμάτων από 2-4 ημέρες. Για πίνακες με επιζωγράφιση από 6-10 ημέρες. Για τα πρωτότυπα – χειροποίητα έργα την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για οποιαδήποτε χρονική καθυστέρηση θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail. 

Βεβαίως, η παραγγελία σας μπορεί να σταλεί σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Ναι, μπορείτε κατόπιν επικοινωνίας, για την αναδιαμόρφωση της τιμής. Αν επιλέξετε τον πίνακά σας χωρίς τελάρο, αυτός θα φτάσει σε εσάς σε μορφή ρολού.

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής σε επιπλέον διαστάσεις κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.
Σημείωση: Σε παραγγελίες custom-made / ειδικών διαστάσεων, δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής του πίνακα.

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ενός έργου εκτός Ελλάδος. Μπορεί να αποσταλεί ως πίνακας ή ως ρολό.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Πίνακες ζωγραφικής και μοντέρνα διακοσμητικά έργα τέχνης. Στην Arting, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στόχος μας δεν είναι απλώς να αναπαράγουμε τέχνη, στην Arting δημιουργούμε.

ΓΕΜΗ: 012250546000

NEWSLETTER

Newsletters

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πίνακες Ζωγραφικής Θεσσαλονίκη | Arting

Προφήτη Ηλία 10, 55535, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

+30 2310 330 230

+30 6944 504 495

info@arting.gr

www.arting.gr